Szeretném felhívni minden idetévedő figyelmét, hogy a történet 18-as besorolás alatt áll, mind az erotika, mind a horror elemek miatt, amikben bővelkedni fogunk, ahogy haladunk előre. :)

De ez ne szegje kedvét senkinek, olvassatok és komizzatok.:P Köszi!:)

2011. november 4., péntek

Blog nyitás!:D

Sziasztok!

Ez életem első saját története, amit az úgynevezett nagyközönség elé tárok. :D
Nagyon remélem, hogy ez is annyira el fogja nyerni a tetszéseteket, mint az előző sztorim, A farkas hercegnője, ami egy Twilight fanfiction volt.
A történetről nem szeretnék sokat mondani, hiszen azzal lelőném a poént. :D
Annyit azonban mégis elárulnék, hogy ezt a történetet egy álmom ihlette. Egy elég érdekes álom, ami annyira nem volt kellemes, de ha egy izgalmas történetet kihozhatok belőle, amit élvezettel olvastok, akkor azt mondom, megérte. :D Majd megtudjátok, miért mondom ezt. :D

De, hogy egy kis kedvcsinálót adjak nektek.:P
A történetem főszereplője Megan Wallace, egy átlagos lány, átlagos problémákkal és teljesen átlagos élettel. Végzős az East High School-ban és épp az őszi bálra készül barátnőjével, amikor is hirtelen lehetőségük nyílik egy néhány napos iskolai kirándulásra egy hegyi szállodába.
A csapat lelkesen indul neki a fergeteges bulit ígérő kiruccanásnak, ám amit a hegyekben találnak majd, az minden, csak nem szórakozás. Szembe kell nézniük magával a halállal és bizony komoly áldozatot kell hozniuk, ha élve haza akarnak jutni, miközben az egész világuk kifordul magából és ők ott találják magukat egy olyan szituációban, amit el se tudtak képzelni és egy valóságos csodára lesz szükségük, hogy meg tudjanak birkózni vele.

Szerintem itt abba is hagyom, mert félő tényleg elszólom magam, amit nem szeretnék. Azt hiszem ez egy érdekes sztori lehet, de persze ezt nektek kell eldöntenetek!:)

Viszont, mielőtt elkezdenétek olvasni, előre szólok, hogy összességében egy 18-as korhatárt köteles vagyok hirdetni, ugyanis ahogy haladunk előre a történetben, úgy lesz egyre felnőttesebb a tartalom. Gondolok itt mind az erotikára, mind a horror elemekre, amik nem hiányozhatnak a cselekményből.
Remélem, ez nem tántorít el senkit attól, hogy olvasson!:P

Az első fejezet mindjárt felkerül. Komizzatok, hogy tudjam érdemes-e folytatni. :)

Puszi, Zoe Henderson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése